Volwassen coaching op maat

Eigenlijk is dit geen passende naam voor wat we in deze gesprekken doen, maar wel herkenbaar voor veel mensen;) liever noem ik het 'maatwerk gesprekken' of 'magic gesprekken'. Want dat is wat er gebeurd en wat we doen..maar goed, om er toch wat meer uitleg aan te geven:

In gesprek kijken we naar je (hulp)vraag en zal ik samen met jou op zoek gaan naar dát wat je zelf kunt doen om je situatie positief te beïnvloeden. Ik neem je mee in de wereld van bijvoorbeeld spiegelgedrag, overtuigingen, behoeftes en communicatie. Door meer inzicht te krijgen in jezelf, leer je  bijvoorbeeld hoe je het anders kunt zien, voelen en uiteindelijk ook anders kunt reageren. Voor mij zijn gedachten, gevoel en lichaam onlosmakelijk verbonden, balans hierin maakt dat je lekker in je vel zit. Ook de manier van coachen is flexibel, wil je liever binnen aan tafel, of past een wandeling in het bos beter bij jou? dan gaan we erop uit. Wil je meer voelen of net praten, lichaamswerk, opstellingen alles is mogelijk. Vanuit de verschillende methoden en technieken als bijvoorbeeld EFT of Emotioneel Evenwicht, doen we dat wat nodig is om jouw pad te volgen. Uiteraard is dit maatwerk en gaan we samen op reis, uiteindelijk met maar een doel:

Be free, be mi, be the best version of you!

Waar nodig kunnen deze sessies ondersteund worden met bijvoorbeeld aromatherapie, kinesiologie of access bars. Waar jouw behoefte ligt en wat nodig is zetten we in.

Duur en kosten miv 01-01-2022

Een sessie duurt 45-60 min en kost €75,-

Een XXL sessie van 90 minuten kost €110,-   

Een sessie is ook mogelijk telefonisch of online, overleg de mogelijkheden!

Klik hier voor eventuele vergoedingen en voor vragen of het maken van een afspraak klik je hier.