One day retreat

Mi-Coaching en Yogastudio Mieke van Wersch organiseren samen een 'one day retreat'

Wanneer had jij voor het laatst een dag helemaal voor jou alleen?

Corona vraagt momenteel veel van ons en we leven in een onzekere tijd. Juist in deze onrustige en soms zware tijd is het dan ook heerlijk dat yoga en bewustwording je kan helpen je lichaam en geest gezond te houden. Hoe heerlijk is het dan om in 1 dag te ontladen, tot rust te komen en weer op te laden? Een dag om weer in contact te komen en te verbinden met jezelf door middel van yoga en verbinden d.m.v. bewustwording, meditatie en ademhaling.

Boek nu jouw ‘One Day Retreat’: een traktatie voor jezelf, een middag voor jezelf in het teken van verbinden en ontwikkelen met onze workshop ‘Uit je hoofd en in je kracht’. Het (opnieuw) verbinden met jezelf, uit je hoofd komen en in je kracht staan, zowel op als buiten de mat. Ontdek hoe je dit mee kan nemen naar huis en toe zou kunnen passen in je dagelijks leven.

De workshop wordt verzorgd door Mieke van Wersch, yogadocente en eigenaresse van Yogastudio Mieke van Wersch en Rebecca de Vries, eigenaresse van en therapeute bij MI-Coaching in Geleen. Mi-Coaching is een praktijk voor volwassenen, kinderen en ouders. Als therapeute ondersteunt Rebecca een stap in je verdere ontwikkeling, terug in verbinden met ‘mijn ik’ is waar MI voor staat om vooral daarna weer zelf in regie te zijn.

 Datum: zaterdag 21 november 2020

Tijd: 10.45 – +/- 15.00

Kosten: €55 p.p. incl. koffie/thee/soep en goodiebag

Ervaring met yoga is niet vereist. De workshop is voor iedereen toegankelijk.

1 op 1  of maatwerk

Is deelnemen in een groep niet zo je ding?

Wanneer je een dagje helemaal voor jezelf wilt, of samen met een vriend(in) is een maatwerk oneday retreat altijd mogelijk. 

Mi-Coaching staat voor maatwerk, neem even contact op dan kijken wat wat we kunnen creëren!