Aroma Bliss workshop

Een mooie behandelbank sessie gecombineerd met etherische olie!

Tijdens deze workshop leren wij jou hoe deze mindfulness behandeling is opgebouwd en hoe je deze kunt gaan gebruiken bij jouw cliënten. Wij leren jou in welke volgorde de Aroma Bliss  wordt toegepast en waarom. Tevens geven wij tips en kunnen wij uit eigen ervaring putten. De oliën die gebruikt worden voor Aroma Bliss zijn de essentiële olie blends van Young Living. Tijdens deze workshop wordt gebruik gemaakt van 9 verschillende blends die gericht zijn op emotionele ondersteuning.

Deze oliën worden aangebracht op de huid, op de voeten, de navel, de borst, de handpalmen, op de kruin en in de aura. Daarnaast worden alle oliën door middel van cupping door de cliënt ingeademd. Bij deze zachte, maar zeer effectieve techniek combineren we essentiële olie met lichaamswerk en staat de emotionele en spirituele zuivering en reiniging centraal. Deze prachtige methode helpt jouw cliënten om emotionele en wellicht ook daaraan gekoppelde fysieke vraagstukken in hun leven in een ander perspectief te zien, met meer helderheid en duidelijkheid, waardoor zij deze uitdagingen weer beter aankunnen.

Aan het einde van deze workshop heb jij geleerd hoe een behandeling stapsgewijs en in een vaste volgorde wordt uitgevoerd, waar je rekening mee moet houden qua voorbereiding op een behandeling, waar je op moet letten bij jouw cliënten als de sessie bijna voorbij is en qua evt. nazorg  en heb je tips gekregen hoe jij jouw cliënten net dat beetje extra ontspanning kunt laten ervaren. Het mooie aan deze workshop is dat je de opgedane kennis meteen in de praktijk mag gaan brengen door een behandeling bij een mede cursist van de workshop  uit te voeren én je ondergaat zelf de Aroma Bliss. Hoe mooi is dat? Zo ervaar je hoe het voelt om de behandeling te geven, maar ook hoe het voelt om zelf een behandeling te ontvangen.

Datum, duur en kosten

  • Datum: indien er geen events zijn gepland, plannen we de datum in overleg (plek voor 4 personen)
  • Duur: 4 uur 
  • Tijdstip: 9.00-13.00 uur of 13.00-17.00 uur
  • Locatie: praktijk Mi-Coaching in Geleen
  • Kosten: €115,-  bij 4 deelnemers (bij minder dan 4 deelnemers prijs in overleg) 
  • Prijs is excl de etherische olie: Feelings kit, Stress Away, Gratitude, Awaken, Joy

Incl: Syllabus, koffie, thee, water, wat lekkers

Zelf meenemen: etherische olie, overtrek voor behandelbank (grote handdoek of eenpersoons hoeslaken), dekentje, kussen


Opbouw trainingsdag:

15 min opstart, kennismaken/ voorstellen, uitleg programma
1 uur uitleg theorie (syllabus doornemen, uitleg olie, uitleg chakra’s)
15 min korte pauze

1 uur ronde 1 behandelen en kort na bespreken
15 min korte pauze

1 uur ronde 2 behandelen en kort na bespreken
15 afronden en evaluatie invullen


Voor vragen of het maken van een afspraak klik je hier.