Olie workshop

Of je nu al een starterkit hebt of niet, iedereen kan aan deze workshop deelnemen. 

Je gaat op een gezellige, laagdrempelige manier leren hoe je met de etherische oliën van Young Living gemakkelijk natuurlijke producten kunt maken voor jezelf, je gezin en je omgeving.

Je kunt namelijk ontzettend veel zelf maken met de oliën, waardoor je leert wat er allemaal mogelijk is, maar ook hoe je ze kunt toepassen en zo allerlei 'chemische' producten die je thuis gebruikt, zo kunt vervangen. We maken verschillende producten op deze avond, bijvoorbeeld een rollertje, een creme of scrub, maar een neusinhalor kan ook een optie zijn. 

Ik neem de verpakkingen, grondstoffen, eventueel de oliën (mocht je die nog niet hebben) en recepten mee, zodat je direct aan de slag mag.
Kom dan naar de workshop en ervaar direct de mogelijkheden. Het wordt een gezellige DIY middag, waarna je naar huis gaat met nieuwe kennis, ideëen én eigen gemaakte natuurlijke producten.

Praktische info

Deze workshop verzorg ik bij jou thuis, waarbij je zelf een groepje van 6 vriendinnen of bekenden hebt waar je deze workshop mee wilt doorlopen. Ik kom dan bij jullie thuis op locatie (bij >25 km komen er reiskosten bij). In groepsverband kun je ook leren van elkaar en ervaringen uitwisselen, dat maakt het leerzaam en gezellig! 

Duur en kosten

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en de totale investering is:     

  • €25 (als je je eigen Young Living starterkit meeneemt)
  • €35 (als je nog geen eigen starterkit hebt)

Aanmelden kan telefonisch: 06-41816010 of per mail: info@micoaching.nl

Klik hier voor eventuele vragen of het maken van een afspraak.