Ouderworkshop: omgaan met heftige emoties

Vliegen de emoties van je kind (en jezelf) je soms om de oren, gaat het van 0 naar 100 en weet je niet hoe je dit kunt aanpakken? 

In deze workshop zoomen we in op deze heftige emoties. Een verdrietig of boos kind wil je namelijk vaak wat vertellen. We gaan een kijkje nemen in de binnenwereld van je kind om van daaruit de slag te maken hoe je je kind hierbij kunt ondersteunen. Je krijgt als ouder dus de tools in handen tav het uiten en onder woorden brengen van wat er binnenin je kind speelt. 

Het resultaat? een kind dat beter tegen drukte en prikkels kan, beter kan concentreren en steviger in de schoenen staat. Hierdoor reageert het kind minder heftig, leert vertrouwen op het gevoel en voelt zich meer happy.

Een kind terug in de eigen kracht zetten geeft balans voor zowel je kind als voor het hele gezin! 


We gaan 2 dagdelen samen aan de slag, zodat je tussendoor ook thuis kunt oefenen en de theorie kunt toepassen. In dag 2 is er dan ook zeker ruimte voor persoonlijke ervaringen en vragen. Het doel is als ouder groeien om uiteindelijk een duurzame verandering tot stand te brengen.

 

Praktische info

Er zijn 2 vormen waarin ik deze workshop aanbied: 1 op 1 of in groepsverband, waarbij je zelf een groepje van 3-6 vriendinnen of bekenden hebt waar je deze workshop mee wilt doorlopen. Ik kom dan bij jullie thuis op locatie (bij >25 km komen er reiskosten bij). In groepsverband kun je ook leren van elkaar, maar als dat voor jou niet fijn voelt, is dat natuurlijk geen noodzaak voor je groeiproces!

Duur en kosten

De workshop bestaat uit 2 delen van ongeveer 2,5-3 uur, ook afhankelijk wat los komt natuurlijk.                                           

Prijs: de totale investering is €95,- (koffie, thee en wat lekkers inbegrepen).

Klik hier voor eventuele vragen of het maken van een afspraak.