Ouderworkshop: spiegelgedrag

Vaak krijg ik van ouders de vraag, hoe dat het nu eigenlijk werkt, dat spiegelgedrag van kinderen. Voor mij is dat zo iets normaals geworden in mijn leven, het zit in mijn dagelijkse kijk op de wereld en ik pas het ook altijd wel toe bij cliënten als er een aanleiding is. Met voorbeeldjes van hoe mijn kinderen mij spiegelen met hun gedrag en hoe ik anders heb leren kijken naar hun gedrag en uitspattingen waar ik vroeger misschien wel boos of ongerust om kon worden. Mijn kinderen geven het me zelf ook wel eens terug, omdat ze ondertussen ook weten hoe het werkt.

In deze workshop wordt spiegelgedrag gecombineerd met dichterbij jezelf komen, zodat je jezelf beter mag leren begrijpen en nog meer van dit alles wat hiermee te maken heeft om als ouder je nog beter in je vel te voelen en te kunnen groeien in het ouderschap. 

Heb je geen behoefte om hier zelf mee aan de slag te gaan, maar wil je dat ik een Kindertolk boodschap voor je vertaal? Lees dan hier verder!

Bewustwording van de boodschap van je kind om zo als gezin weer in balans te komen

Praktische info

Er zijn 2 vormen waarin ik deze workshop aanbied: 1 op 1 of in groepsverband, waarbij je zelf een groepje van 3-6 vriendinnen of bekenden hebt waar je deze workshop mee wilt doorlopen. Ik kom dan bij jullie thuis op locatie (bij >25 km komen er reiskosten bij). In groepsverband kun je ook leren van elkaar, maar als dat voor jou niet fijn voelt, is dat natuurlijk geen noodzaak voor je groeiproces!

Duur en kosten

De workshop bestaat uit een dagdeel van ongeveer 2,5-3 uur, ook afhankelijk wat los komt natuurlijk.                                           

Prijs: de totale investering is €47,50 (koffie, thee en wat lekkers inbegrepen).

Klik hier voor eventuele vragen of het maken van een afspraak.