Praktijk & Visie Mi-Coaching

Be free, be mi, be the best version YOU!

Mi-Coaching (Geleen) is  een praktijk voor Therapeutishe coaching.

Als therapeutisch coach sta ik voor verandering, in jezelf, het systeem en om je de eigen regie van jouw leven te laten nemen. Met wat ik doe gaat verder dan een coachgesprek, ik werk vanuit het gehele systeem van body & mind. Dit doe ik door therapeutische coaching en lichaamswerk te combineren.

Het is bewustzijn creëren, maar ook onbewust loslaten, zodat ik op de diepere lagen voor jou kan healen.
Voor mij ben je als mens één geheel: hoofd, lichaam en gevoel samen maakt jou mens, de persoon die je bent.  Op al deze fronten kan er disbalans ontstaan, wat zich uit in klachten op psychisch, lichamelijk en/ of sociaal emotioneel vlak.

Diepgang vind ik belangrijk omdat alleen praten niet altijd alles oplost. Het lichaam onthoudt namelijk alles en deze herinneringen, ervaringen of trauma’s. Je hebt hier vaak geen weet van, maar het dagelijks leven laat je eigenlijk altijd zien wat je mag oplossen, het belemmert je nl in het hier en nu en dat wil je tot in de kern aanpakken. Alleen dan kun je loslaten, beweging creëren om tot transformatie te komen.

Hoe, dat leer ik je. Ik sta ook voor een blijvend duurzaam resultaat. De tools die je in handen krijgt kun je blijven toepassen in je leven, om zo ook geen terugval te krijgen, maar groei te behouden.

Jouw commitment en de bereidheid om te veranderen is een must om samen te gaan werken.

Klik hier om een afspraak maken


Ik maak in mijn sessies gebruik van vele methoden en ondersteunende middelen, op maat net wat iemand nodig heeft.

  • Licenties en werkvormen: energetisch werk & healing, Body Mind Release, bewustzijnscoaching, Kindertolk® Nieuwetijdskindercoach, Access Bars® Kinesiologie, haptische lichaamsmassage, kinesiologie
  • Ondersteunende middelen: omdat ieder mens anders is, maak ik gebruik van diverse ondersteunende middelen, dit kan zijn: maatwerk oefeningen of meditaties, etherische olie, Chakrasan middelen en-/of Voedingssupplementen.


Mijn aangeboden behandelingen zijn geen vervanging voor regulieren behandelingen, maar kunnen wel complementair worden ingezet (ook naast andere behandelingen).