Recensies

Ben heel tevreden over mijn therapie bij en met Rebecca. Het gaf me in een turbulente periode veel inzichten. Bmr kan ik nu altijd toepassen bij het "aanpakken/verwerken" van mijn trauma's in combinatie met trajecten die ik volg. (anoniem, maart '24)

In mijn traject heb ik Rebecca leren kennen als een heel warm en fijn mens die goed bij mij en mijn vragen kon aansluiten. Ze is een topper in haar vakgebied waarbij ze naast goed aansluiten op de hulpvragen mooie inzichten kan geven. Dank je wel Rebecca.
Een echte aanrader!  (Sandra maart '24)

Lieve Rebecca, meer dan mijn bmr therapeut, je bent voor mij niet de zoveelste therapeut, je bent voor mij degene waarbij ik mijn trauma's heb aangekeken en verwerkt hebt. Je hebt me met zoveel aandacht, geduld kennis en liefde het zwaarste "traject" laten doorlopen. Je was er waar de dalen donker en diep waren en je stond er als ik een berg beklom.
Ik ben meer dan dankbaar dat onze wegen zich gekruist hebben, en we zoveel bereikt hebben samen. En ik zeg samen omdat ik "het " zonder jou niet was aangegaan of opgegeven had. Met veel liefde kijk ik terug naar deze bijzondere samenwerking. Zal altijd met een warm gevoel terug denken aan "ons" traject.
(anoniem juli '23)

Via via ben ik terecht gekomen bij Rebecca en heb ik het body mind release traject gevolgd. Voorheen had ik hier nog nooit van gehoord en zelf ben ik echt down to earth, maar ik dacht niet geschoten is altijd mis. Ik ben het traject voor de volle 100% aangegaan en het heeft me veel gebracht. Ik heb veel kunnen loslaten en heb meer rust gevonden. Het is ook heel fijn dat ik het traject bij Rebecca heb kunnen volgen want ze laat je snel op je gemak voelen en is erg betrokken. (Tamar, juli '23) 

Wat ik fijn vind bij Rebecca is dat ik altijd terecht kan op het moment dat ik behoefte heb aan meer ruimte in mijn hoofd, een ander perspectief of nieuwe inzichten. Als je bij Rebecca komt, voel je je meteen op je gemak. Dat komt door haar persoonlijkheid (open en vriendelijk) en haar behandelingen zijn altijd zacht en niet dwingend. Ook haar praktijkruimte ademt de sfeer van rust en vertrouwen; een lichte en mooi ingerichte ruimte waar altijd een heerlijke geur je verwelkomt. Elk consult bij haar heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik maakte aantekeningen en leerde veel van haar.
Als ik in de toekomst weer het gevoel heb dat ik ondersteuning kan gebruiken, ga ik heel graag weer bij Rebecca terug. (Nina, mei ' 23)

Ze heeft de gesprekken en oefeningen bij jou als heel prettig ervaren. Ze voelde zich gehoord en begrepen en heeft een aantal handvaten gekregen voor dagelijkse situaties. Ze is wat losser en duidelijker. Ook op gebied van vriendinnen durft ze wat meer voor zichzelf op te komen. Natuurlijk zijn er soms lastige(re) situaties, maar dat is normaal/een leerproces. Ze durft meer en beter voor zichzelf op t komen, heeft meer vertrouwen. Dank voor jouw hulp!!! (mama van N, april '23)

Lieve Rebecca, dankjewel voor je mooie lieve oprechte warme woorden. Wat een fijne ontmoeting gisteren, het voelde zo warm en goed❤️. Ik hoop dat jij elke dag weet en voelt van hoeveel waarde en betekenis het is, dat wat jij doorgeeft ✨, puur door er te zijn en te begeleiden, zodat ik en alle mensen die jou vinden, de weg zelf weer terugvinden, in de wetenschap dat jij er bent om te helpen, steunen, luisteren ❤️. Nooit vergeten hoe bijzonder je bent 😘. (Anoniem april '23)

Een tijdje geleden heb ik bij Rebecca het body mind release traject doorlopen. Ik vond het best pittig om steeds maar weer de oefening te doen, maar merkte wel dat er dingen los kwamen. Rebecca hielp daar goed doorheen én begeleide mij als ik zelf niet wist wat er aan de hand was. Dit vond ik echt heel erg fijn! Ik voelde me sowieso heel erg op mijn gemak bij haar en vond het heel fijn om de gesprekken met haar te hebben. Naast dit traject heeft ze me ook geïnspireerd meer te doen met essentiële oliën. Die zijn zo fijn als ondersteuning bij je innerlijke proces! En ze ruiken ook nog heerlijk. Dus ik zou je zeker aanraden in gesprek te gaan met Rebecca over wat zij voor je kan betekenen als je ergens in vast loopt. (Mira aug '22)

Ik ben met mijn dochter bij Rebecca uitgekomen. Na een uitgebreide intake middels videobellen, hebben we een face to face afspraak gehad in haar praktijk. Het gesprek met Rebecca gaf mij herkenning en erkenning en dat is heel fijn als je even vastloopt. Maar het gaf zeker ook handvatten waar wij als ouder mee verder konden. Het heeft ons meer inzicht gegeven in het gedrag van onze dochter, maar vooral ook hoe wij als ouders hiermee om kunnen gaan en waar onze valkuilen liggen. De manier waarop Rebecca het gesprek met ons is aangegaan, hebben we als heel prettig ervaren. Het was niet oordelend, vanuit rust, maar ook met een kritische blik. Het laat je op een andere manier nadenken over je eigen handelen. (Caroline juli 2022)

Rebecca is een ontzettend fijne coach. Binnen een of twee sessies voelde ik me al gelijk op mijn gemak. Ik kwam vaak niet er achter wat er me precies dwars zat, maar daar heeft Rebecca me ontzettend mee geholpen. Ze heeft verschillende methodes ervoor en weet precies welke waarvoor het fijnst is. Al met al een top coach! (R.B. juli 2022)

Rebecca, je bent op een zachte en begripvolle manier met mij de diepte in gegaan om te kijken wat mij gespiegeld werd en wordt in het leven om vervolgens los te laten wat mij niet dient en toe te voegen wat ik nodig heb om gelukkig te zijn. Een betrouwbare therapie die ik zeker kan aanbevelen. (Anoniem, juli 2020)

Het PI traject was een bijzondere, een leerzame en een waardevolle periode. Ik heb geleerd om meer stil te staan bij mijn innerlijk gevoel en minder vanuit het ratio te handelen. Ik heb mezelf beter leren kennen. Mijn coach gaf mij tools, handvatten en rust om me te helpen bij mijn proces. Ze voelde en vulde me goed aan in mijn gedachtepatronen. Blij dat ik dit traject hebt gevolgd. (Anoniem, mei 2020)

Fijne leerzame BMR cursus, Rebecca heeft alle tijd voor je en probeert je verschillende tools aan te reiken.                                                                              Tevredenheid behandelaar: 9 Tevredenheid resultaat: 8 meer rust, acceptatie, minder in denken en vrolijker in het leven. (Ilse, apr 2020)

 Het zou voor de energie, motivatie, inzichten, support fantastisch zijn wanneer je Rebecca wekelijks een uur bij je mocht hebben als coach.                                                                                                                                                                                                                                                                      (Lieneke, aug 2019)

Rebecca neemt je mee in het BMR traject en zorgt ervoor dat het je eigen traject wordt en blijft. Ik zou het traject bij Rebecca willen aanbevelen aan degene die behoefte hebben om anders naar de wereld te kijken en zich steeds te mogen realiseren dat je een keuze hebt. (Anoniem, aug 2019)

Ik heb het BMR traject gevolgd bij Rebecca van MI-Coaching en heb me altijd heel erg bij haar op mijn gemak gevoeld. Er was altijd ruimte om emoties te uiten en erop in te gaan. Rebecca is heel rustig en kan goed luisteren (echt horen wat je zegt/bedoelt) en meedenken. Rebecca heeft zelf ook dit traject doorlopen en weet dus precies hoe het gaat en wat kan gebeuren, dat geeft mij veel vertrouwen. Ze is erg flexibel in het maken van afspraken waardoor altijd een goed moment te vinden is. Als het echt even nodig is, kan je altijd contact opnemen voor wat extra ondersteuning.                                                                                                                                                                                                                                                              (Ingrid, aug 2019)

Ik vond het een waardevolle ouderworkshop. Ik snap nu wat boosheid is, waar die vandaan komt en hoe ik er samen met mijn kind op een constructieve manier mee kan omgaan. Hierdoor is de frustratie aan beide kanten nu al minder. De oefeningen zijn zowel voor mijn kind als me zelf makkelijk toe te passen, ik sta een stuk steviger en ben daardoor minder snel uit balans. Dankjewel voor deze workshop. (Debbie, apr 2019)

Voor meer recensies check eventueel ook de google reviews van Mi-Coaching