Gezondheid en balans 

Een Goede Start kun je altijd maken, je kunt nl elke dag opnieuw beginnen! Toch zie ik heel veel mensen met allerlei gezondheidsklachten die ze maar voor lief nemen. Het zijn nl niet altijd zo'n grote klachten dat je er niet mee kunt leven. En toch.. net deze klachten kunnen op termijn net wél voor grote problemen gaan zorgen en dan is het vaak een heel gedoe om het proces te keren denk aan een hormonale disbalans, burn-out etc.

Preventieve gezondheid is voor mij, gezondheid van binnenuit, tot op celniveau herstellen. 

Niet meer gissen, maar meten en vanuit deze meting een eerste essentiële stap zetten! 

Klachten waar je aan kunt denken:

 • Darmen
 • Slapen, moe, futloos, weinig energie
 • Concentratie, focus, brainfrog
 • Stress gerelateerde klachten 
 • Hormonale problemen
 • Gewrichts- en spierklachten
 • Ontstekingen (van een onrustige huid tot ...)


Visie gezonde start

Wat ik belangrijk vind, is dat je de regie terugkrijgt van je gezondheid en je kwaliteit van leven verhoogt! Een goed fundament neerzetten, wat echt heel simpel is en met wat begeleiding, want dat is écht een Goede Start. Het mooie is, dat je niet meteen je hele leven om hoeft te gooien, compleet anders moet gaan eten of 5 dagen per week in de sportschool moet staan, dat scheelt dan weer hè! Dit is ook geen quickfix, pilletje erin en toveren, dat is nl vaak niet duurzaam en je komt altijd weer terug bij 'start';) Je lijf heeft wel even nodig om weer in balans te komen, het is nl ook niet in 1 dag ontregelt geraakt.

Check even of dit ook bij je past:

 • Je gelooft niet (meer) in quick fixes, maar vertrouwt dat kleine stapjes bijdragen aan een groter geheel.
 • Inzicht wil krijgen in je gezondheid
 • Je weetkracht en veerkracht over gezondheid wil vergroten
 • Duurzaam aan je gezondheid werken
 • De relatie met je lichaam wil verbeteren
 • Je wilt leven in balans


Maatwerk en weetkracht

Je gezondheid is hartstikke persoonlijk, het is maatwerk, want ieder lijf is anders.  Door je weetkracht te vergroten, te testen en te doen krijg je meer invloed op de gezondheid van je hersenen, darmen, hormoonhuishouding en het immuunsysteem en zo ga je je balans hervinden en behouden.

Geen therapie, maar meten is weten - gezondheid op celniveau

Dit is dus geen therapie, het start met een vrijblijvende uitleg over het lichaam en gezondheid op celniveau. Wat je dus nodig hebt om gezond te worden, maar vooral te blijven. Als je je herkent in het verhaal en je een commitment met jezelf wil aangaan, dan starten we met een 0-meting en kijken aan welke aspecten van je gezondheid je wil gaan werken. 

Door je lichaam -  van brein tot darmen beter gaan begrijpen, door te testen en bij te stellen krijg je meer invloed op de gezondheid van je hersenen, darmen, hormoonhuishouding en het immuunsysteem. Want wist je dat je darmflora voor 80% verantwoordelijk is een gezond immuunsysteem? Een goede immuniteit opbouwen doe je in eerste plaats door gezond te eten, voldoende te bewegen en genoeg te rusten. Maar als je immuniteit verzwakt is, krijgen bacteriën en virussen vrij spel en heeft je afweermechanisme wat extra hulp nodig.

Hoe kun je starten?

We starten met een vrijblijvende uitleg. Het mooie is ook, je kunt het zo duur maken als je wilt. Ik kan niet weten wat jij wilt en kunt uitgeven, dat is heel persoonlijk, ook dat bekijken we in alle eerlijkheid samen. Er is geen goed of fout, voor mij is het belangrijkste dat jíj in regie bent en de beste keuze mag maken voor jou! Ik heb alleen een missie en dat is een bijdrage leveren aan een gezondere wereld en het liefste vanuit preventie!

Klik hier voor de contactinformatie of hier voor meer informatie over mij.