Praktijk & Visie Mi-Coaching

Be free, be mi, be the best version of you!

Mi-Coaching (Geleen) is  een praktijk voor volwassenen, kinderen en ouders, waarbij een stap in de persoonlijke groei en ontwikkeling op psychisch, lichamelijk, emotioneel en/ of sociaal gebied centraal staat. 

Het leven maakt dat er soms even een disbalans is waar je zelf of alleen niet uitkomt. Het gaat allemaal zo snel om ons heen, er wordt zoveel gevraagd waardoor je even uit balans raakt en klachten kunt ontwikkelen op verschillende gebieden. Heel frustrerend, zeker als je zelf graag vooruit wilt, maar even niet weet hoe, als je al vanalles geprobeerd hebt, maar toch nog in rondjes blijft lopen. Mijn visie is om iedereen die bij mij komt de tools in handen te geven om na een aantal sessies weer duurzaam en zelfstandig de regie over het eigen leven terug te kunnen geven.  

Omdat we allemaal in een bepaald systeem leven, is problematiek bij kinderen vaak ook op te lossen door met de ouders aan de slag te gaan. Ook volwassenen hebben vaak al dingen overgenomen van hun ouders, waardoor het onbewust in je systeem zit, waar je dagelijks veel last van kunt hebben. Balans is een combinatie van de driehoek: lichaam, geest en emoties, is iets uit balans dan krijg je klachten, dit kan vandaar dat de balans van deze drie belanrgrijk is. Dit is ook essentieel voor kinderen, waarbij ook de driehoek: ouders, coach en school een belangrijke rol speelt. Door de krachten te bundelen zal het kind kunnen groeien, het heeft een handje hulp nodig in de uitvoering, waarbij er één lijn uitgezet wordt.  

Duurzaamheid staat bij mij voorop, alleen dan kom je een stap verder en sta je weer vol in het leven, zodat je weer kunt genieten en de vrijheid voelt die hierbij hoort!