Rebeli Consultancy

Wie is Rebeli

Rebeli staat voor vrouwelijk, stoer en in verbinding. Dat is hoe wij zijn en hoe wij onze samenwerking met partners en bedrijven aangaan.
Wij zijn Rebels, kijken anders naar bedrijven dan vanuit een standaard visie. Waarom doen wij het anders? Omdat wij weten dat het makkelijker, sneller en efficiënter kan. Dit doen wij vanuit doortastende analyses welke direct verandering inzetten.
Verandering kan alleen als dat van binnen uit mogelijk is, vanuit de mens, en vanuit de organisatie. Daarom pakken wij altijd beide terreinen aan, omdat de cirkel dan pas rond is.

Onze expertise zit op een scherpte in waarneming en voelen, precies de vinger op de gevoelige plek kunnen leggen en dan  vanuit gezamenlijkheid én verbinding het proces ombuigen. Daarin zijn we soms Rebels, stoer, echter met een vrouwelijke twist en vanuit verbinding met elkaar. Alleen als er verbinding is, kun je vertrouwen krijgen en vanuit vertrouwen komt er overgave om samen een nieuwe weg in te kunnen slaan.


Voor wie
Bedrijven die op zoek zijn naar verandering en groei op alle facetten binnen een bedrijf. Kleine bedrijven, MKB, grote bedrijven, eenmanszaken, praktijken alle ondernemers welke verandering en groei willen.
Groei kan op alle mogelijke gebieden zijn: persoonlijk, team, organisatorisch alles is bespreekbaar.
We onderzoeken samen waar de bottleneck in het proces zit en gaan vanuit daar een plan maken om de vraag om te zetten in kracht!


Wie zijn wij?
Rebeli = Rebecca en Elise
Een combinatie van twee enthousiaste, zeer doorgrondende businesspartners die businesswise en therapeutisch weten waar ze voor staan en de beste in hun vakgebied zijn. Ontwikkeling staat altijd hoog op de agenda, waardoor Rebeli blijft groeien en ontwikkelen, net als de klantvragen die we krijgen.

Rebecca 

Is een transformator die beweging creëert in lichaam, geest, emoties én business, zodat ook gedrag en weerstand mee zullen bewegen naar nieuw bewustzijn.Ze werkt zowel 1 op 1 als met groepen om vanuit het hier en nu te kijken wat nodig is om stappen te zetten. Vanuit bewustwording  middels diverse technieken snel de transformatie in te kunnen zetten. Dit heeft Rebecca jaren vanuit proces management in het bedrijfsleven uitgevoerd en daarna heeft ze zich verder ontwikkeld om middels psycho therapie en lichaamswerk positieve verandering te bereiken. Dit in kortdurende en duurzame trajecten voor zowel een individu als een team.4

Elise 

Is een doorgewinterde bedrijfsconsultant, door de vele ervaringen in het bedrijfsleven veel kennis en expertise opgedaan op diverse gebieden. Middels een helikopterview kan zij de processen in uw bedrijf doorlopen en door een goede analytische kijk kan zij de beste oplossingen aanreiken. Door de juiste vragen te stellen komt altijd de kern naar boven.

Rebecca en Elise vormen samen Rebeli, dé gamechanger zit in de combinatie van beide expertises welke wij altijd samen inzetten. Onze kennis en ontwikkeling geeft ons de kracht om duurzame veranderingen door te voeren en daardoor draagvlak te creëren.
Het gaat bij Rebeli niet alleen om het proces maar ook om de verbinding alleen wanneer deze componenten samenkomen kan je succesvol een groeiproces inzetten.

Klik hier om meer informatie aan te vragen of een afspraak te maken!