Oudercoaching

Een vraag om hulp is de grootste stap, dat is verantwoordelijkheid nemen en geeft aan hoe sterk een ouder is!

De oudercoaching is ontstaan omdat ik heel wat ouders zag worstelen met de vaak zo 'normale' opvoedproblemen waar ik zelf ook voor heb gestaan. Je hebt van alles geprobeerd, je draait in rondjes, het lijkt wel of niks helpt. Het kan verschillende oorzaken hebben, deze gaat we uitzoeken.

Ouders en kinderen helpen en ondersteunen, dat is wat ik heel graag doe. Ik wil mijn kennis en ervaring delen, om anderen vanuit mijn hart te helpen. Geen veroordeling, maar vanuit verbinding samen kijken waar jullie staan en vooral wat nodig is om vooruit te kunnen. Mocht het nodig zijn om in jullie gezin mee te kijken of op school te observeren? Wat nodig is zetten we in, de balans gaan we herstellen: in je kind, jouw als ouder, je gezin, op school, etc. 

Loop je vast met je kind of in de totaliteit van je gezin en weet je het even niet meer?

Neem dan gerust contact op, dan gaan we samen uitzoeken wat nodig is. Ik geef je tools en inzichten die je thuis zelf kunt gaan toepassen, zodat je als ouder de regie behoudt. Dit is een alternatief voor de kindercoaching waar ik voornamelijk met het kind werk. Uiteraard kan het ook langs elkaar lopen, het is maatwerk, iedereen heeft zo zijn eigen behoeften, we gaan samen op zoek naar de weg die bij jullie past.

Duur en kosten miv 01-01-2023

Een sessie duurt 45 min en kost €80,-

Een XXL sessie van 90 minuten kost € 120,-                                                                                                      

Een sessie is ook mogelijk telefonisch of online, overleg de mogelijkheden!

Klik hier voor eventuele vergoedingen en voor vragen of het maken van een afspraak klik je hier.