Aroma Bliss behandeling

Een mooie behandelbank sessie gecombineerd met etherische olie!

De Aroma Bliss is een mindfulness behandeling die is ontwikkeld rondom een aantal unieke essentiële olie blends van Young Living die een ervaren behandelaar uitvoert. Tijdens deze behandeling worden er 9 verschillende blends van zuivere essentiële oliën gebruikt die gericht zijn op emotionele ondersteuning.

Tijdens de Aroma Bliss behandeling worden stapsgewijs deze oliën aangebracht op de huid, op de voeten, de navel, de borst, de handpalmen, op de kruin en in de aura. Daarnaast worden alle oliën door middel van cupping door de cliënt ingeademd.

Tussen de stappen zit steeds  een moment van volledige rust om de betreffende oliën goed hun werk te kunnen laten doen. Bij deze zachte, maar zeer effectieve techniek combineren we de essentiële olie met lichaamswerk en staat de emotionele en spirituele zuivering en reiniging centraal. Deze prachtige methode helpt je om emotionele en wellicht ook daaraan gekoppelde fysieke vraagstukken in je leven in een ander perspectief te zien, met meer helderheid en duidelijkheid, waardoor je deze uitdagingen weer beter aankan.

Na de behandeling ben je heerlijk ontspannen, heb je een diepere connectie gemaakt tussen lichaam en geest, en heb je je geest tot échte rust gebracht.  

Zo ben je op weg naar the best you can be!

Duur en kosten miv 01-01-2023

  • Een losse behandeling kost €125,- (incl etherische olie) en een set van 3 behandelingen kost €360,-
  • We bieden ook behandelingen op maatwerk aan waarbij je de behandeling kunt uitbreiden met bijv. coaching, inzichten, ItovI scan of een meer ‘spa’ ervaring. Deze behandeling kost €185,- 120,- en een set van 3 behandelingen kost €540,-

Wij raden een set van 3 behandelingen aan i.v.m. verdieping, zodat je de diepere laag in je onderbewuste kunt aanspreken. Er wordt van alles in werking gezet tijdens een behandeling, echter ieder persoon en ieder lichaam reageert daar anders op. De een merkt na 1 behandeling al veel, de ander heeft wat meer behandelingen nodig. Wil je echter de diepere, vastzittende emotionele lagen aanpakken en los krijgen, dan raden wij minimaal 3 behandelingen aan.

Voor vragen of het maken van een afspraak klik je hier.