Emotional Clearing

Dit is een behandeling met 11 verschillende blends van etherische oliën, samengesteld door Gary Young. Deze behandelwijze stimuleert de emotionele stabiliteit en zelfontplooiing.

In diepe ontspanning kom je bij de vergeten en weggestopte herinneringen en emoties. Iedereen ervaart in zijn leven situaties of traumatische ervaringen dat blijvende negatieve patronen achterlaat. Hierdoor handel je zoals je nu doet, maar het kan ook zelfontwikkeling en zefverwezenlijking in de weg staan. Dit komt omdat alle ervaringen en indrukken die we opdoen door onze hersenen worden opgeslagen als een herinnering in de cellen. Uiteindelijk heeft dit invloed op je gezondheid en geluk.


De oliën ondersteunen dit proces van loslaten en worden stapsgewijs aangebracht op de huid (kruin, hoofd, schouders, hart, navel, lever, voeten) in de aura en door middel van cupping ingeademd. Door de therapeutische werking van oliën ondersteunen zich dit proces optimaal, waardoor het een zachte, maar zeer effectieve techniek is, waarbij essentiële oliën met lichaamswerk worden gecombineerd.


Door deze behandeling en het gebruik van de etherische oliën kun je jouw emoties uitbalanceren, negatieve ervaringen en indrukken transformeren om zo openheid voor een nieuw begin creëren en draagt dit bij aan de basis van je emotionele gezondheid!

Duur en kosten miv 01-01-2023

  • Een losse behandeling kost €125,- (incl etherische olie) en een set van 3 behandelingen kost €360,-
  • We bieden ook behandelingen op maatwerk aan waarbij je de behandeling kunt uitbreiden met bijv. coaching, inzichten, ItovI scan of een meer ‘spa’ ervaring. Deze behandeling kost €185,- en een set van 3 behandelingen kost €540,-

 

Wij raden een set van 3 behandelingen aan i.v.m. verdieping, zodat je de diepere laag in je onderbewuste kunt aanspreken. Er wordt van alles in werking gezet tijdens een behandeling, echter ieder persoon en ieder lichaam reageert daar anders op. De een merkt na 1 behandeling al veel, de ander heeft wat meer behandelingen nodig. Wil je echter de diepere, vastzittende emotionele lagen aanpakken en los krijgen, dan raden wij minimaal 3 behandelingen aan.

Voor vragen of het maken van een afspraak klik je hier.

Om te weten wie we zijn, moeten we de negatieve zaken uitwissen en onze gedachten herprogrammeren om positieve ideeën onze werkelijkheid te laten worden  (Gary Young)