Healing

Behandeling voor verschillende lichamelijke en psychische klachten

We leven in een hele drukke tijd, vaak gaan we maar door en vergeten onszelf en de signalen die ons lichaam ons intussen geeft. Dan komen er klachten, maar we weten niet altijd zo goed hoe we hiervan af kunnen komen.   

We starten met een kopje thee en een therapeutisch coachgesprek om te kijken hoe het met je gaat. Daarop afgestemd pas ik de behandeling op de behandelbank aan. Deze vorm van healing is een hele fijne vorm van energetisch werken. Door aura en chakra healing kan energie weer beter stromen en kunnen blokkades oplossen. Ik begeleid jou in het proces om te achterhalen waar de obstakels zitten, geef je inzicht en bewustwording. Als je dit nl krijgt, dan volgt het lichaam altijd! Genezing en bewustzijn gaan hand in hand. 

Ik werk intuïtief en zorg dat er weer meer balans in jouw lichaam mag ontstaan, maar ook dat je leert voelen. Je maakt zo beter contact met je lichaam en door het gesprek en de mogelijke inzichten kun je  vaak zo maar een nieuwe groeistap maken. Dit kan ook onbewust zijn natuurlijk, door in je lijf, in de ontspanning te komen gaat de energie weer stromen.

Heerlijk opgeladen en onspannen ga je lekker naar huis!

Duur en kosten miv 01-01-2023

Een behandeling van 60 min kost €125,- 

Een behandeling van 90 min met coaching kost €185,-


Een Tibetaans gezegde luidt; één behandeling is geen behandeling. 

  • Er zijn 3 behandelingen nodig om onze energetische systemen op elkaar af te stemmen. 
  • Voor een goed resultaat bundelen we de externe, interne krachten en energieën. Hiervoor zijn minimaal vijf behandelingen nodig.


Klik hier voor eventuele vergoedingen en voor vragen of het maken van een afspraak klik je hier.