Reiki behandeling

 

Reiki betekent Universele (Rei) levensenergie (Ki). Het is een healing methode die door Dr. Mikao Usui (1865-1926) ontwikkeld is. Met Reiki kun je op energetische wijze behandelen door gebruik te maken van de Universele Levensenergie.


Misschien doe je dit al automatisch:
- Bij buikpijn een hand op je buik leggen
- Hand op je knie als je pijn hebt of bent gevallen
- Een hand op je hoofd leggen bij hoofdpijn

Dit is niet toevallig, maar wetenschappelijk bewezen dat er uit onze handen een natuurlijke levensenergie stroomt die pijn vermindert of zelfs helemaal oplost. Dat noemen ze Reiki en is voor iedereen geschikt.


Wat is en hoe werkt een Reiki behandeling?
Een Reiki behandeling kun je vergelijken met een massage, maar dan voor je energetische lichaam. Het lost nl blokkades op in je energie lichaam. Dit is minder tastbaar dan een massage, je kunt het niet zien, maar wel voelen. De energie die uit onze handen stroomt, beweegt namelijk te snel voor ons brein om het in een vorm te kunnen gieten.


Het fysieke en energie lichaam werken wel samen, want een Reiki behandeling lost blokkades op in je energie lichaam, waar uiteindelijk je fysieke lichaam ook wat aan heeft. Heb je een energetische blokkade, dan kun je deze vaak vertalen naar lichamelijke pijnen, geestelijke of emotionele klachten. Een Reiki behandeling is dus eigenlijk heel helend, op verschillende lagen van je lichaam.


Het voordeel van een Reiki behandeling is dat je je klachten niet hoeft te delen. De Reiki gaat naar die plek waar jij het nodig hebt. Ik geef energie door via mijn handen en dit geeft jou rust en werkt heilzaam. Het zelfherstellende vermogen van jouw lichaam doet zijn werk, niet ik. Ik geef alleen de energie door die jij nodig hebt om in balans te komen, jouw lichaam herstelt daarna zelf. Door Reiki geef jij je lichaam extra energie, waardoor jij minder stress, pijn of blokkades ervaart.


Waar kun je een Reiki behandeling voor inzetten?
• Immuunsysteem activeren
• Pijnklachten
• Ontspannen en minder stress ervaren
• Opheffen van blokkades en loslaten negatieve denkpatronen
• Meer levensvreugde en in je kracht staan

Duur en kosten miv 01-01-2023

Een behandeling van 60-90 min kost €125,-
Een behandeling met coaching kost €185,-
Klik hier voor eventuele vergoedingen en voor vragen of het maken van een afspraak klik je hier.