Mi olie consult

Wat is een olie consult? 

Vanuit mijn persoonlijke passie voor etherische olie is het 'olie consult' ontstaan. Etherische oliën zijn voor zoveel doeleinden in te zetten, waardoor het een mooie ondersteuning is voor je welzijn. Je kunt er eindeloos mee variëren. Het mooie en fijne van de etherische oliën van Young Living, waar ik mee werk, is dat het een betrouwbaar en puur product is, zonder toevoegingen. Het resultaat is dat de moleculen binnen 22 seconden de hersenen bereiken, binnen 2 minuten zitten ze in de bloedstroom en binnen 20 minuten heeft elke cel in het lichaam de essentiële olie opgenomen. Zo levert het naast dit consult ook een complementaire bijdrage aan mijn behandelingen. 

In de loop der tijd kwamen er bij mij  steeds meer vragen rondom de oliën, waardoor ik uit deze behoefte een maatwerk consult in het leven heb geroepen. Tijdens dit telefonisch consult stem ik met je af waar je ondersteuning bij nodig hebt of wat je vraag is, maar dit kan bijvoorbeeld ook voor je kinderen. Daarna ga ik voor je aan het werk en zoek naar een olie of combinatie van olie die voorziet in jouw behoefte. Deze test ik uit, zodat de olie jou gaat helpen bij jouw specifieke vraag, het is dus echt maatwerk. 

Van deze olie of combinatie van oliën maak ik een rollerflesje dat daarna direct klaar is voor gebruik. Uiteraard krijgt je daarbij ook een gebruiksaanwijzing. 

Het is een fijne manier om jou of je gezin zo te kunnen ondersteunen! 

Duur en kosten miv 01-01-2022

Het consult duurt 60 min, waarvan ik 15 min telefonisch met jou afstem. De overige tijd besteed ik aan het uitzoeken, uittesten en het maken van jouw maatwerk olierollerflesje. De kosten zijn €80,-

Klik hier voor eventuele vragen of het maken van een afspraak.