iTOVi

Etherische olie en balans in je lichaam

Etherische oliën zijn een mooie natuurlijke ondersteuning voor je lichaam. Ze zijn nl van nature hoog in frequentie, zij zijn de levensenergie van een plant. Ze zijn er om te beschermen, af te weren, groei te stimuleren en dus essentieel, voor elk organisme.

Ook voor de mens, want ook elk orgaan, gedachte, emotie, werkelijk alles heeft een ‘ideale’ frequentie. Als bijv jouw darmen niet optimaal functioneren, je je depressief voelt of je misschien wel angsten hebt of vast zit vast in je piekergedachten, dan kan dit aanleiding zijn tot een disbalans in je systeem en zo ontstaan fysieke-, emotionele of mentale klachten.

Om deze disbalans te herstellen, zul je je frequentie kunnen verhogen. De iTOVi kan door frequentiemeting deze vertaalslag voor je maken en aangeven welke etherische olie of supplementen je lichaam nodig heeft.

iTOVi en de techniek

De iTOVi is een klein handzaam apparaat dat binnen een paar minuten jouw lichaam scant middels het versturen van frequenties/trillingen Door de combinatie van wetenschappelijke technologie en een gepatenteerd algoritme, bepaalt de iTOVi welke etherische oliën of supplementen op dat moment geschikt zijn als ondersteuning voor jouw gezondheid en welzijn. Uit deze scan genereert de iTOVi een persoonlijke gezondheidsevaluatie die je per mail ontvangt.

Op die manier is het erg makkelijk om te ontdekken welke oliën of supplementen jouw lichaam en/of geest nodig hebben om meer in balans te komen.

 Uiteraard is het totaalplaatje belangrijk, jouw verhaal en de rode draad die hieruit zichtbaar wordt in combinatie met wat de olie ‘vertelt’. Ik stel geen diagnose, ben geen arts, laten we daar duidelijk over zijn! Het kan als ondersteunend advies gebruikt worden. Uiteraard is het aan jou hoe en waarmee je precies aan de slag wilt gaan.

Boek een consult

Wil je ook meer inzicht in wat je lichaam nodig heeft? Plan een afspraak voor een iTOVi bodyscan en ontdek welke producten van Young Living jou kunnen ondersteunen voor meer fysieke en/of emotionele balans. 

Consult duur: 20-30 minuten

Prijzen

·  Consult: €62,50 (incl rapport (email), persoonlijke uitleg, excl etherische oliën)

·  Losse scan €31,25 (incl rapport (email)

·  Een Premium Starter kit via mij aangeschaft? Dan krijg je de eerste bodyscan incl rapport GRATIS

Het is tevens mogelijk om bij jou thuis een info avond incl bodyscan te organiseren. Informeer via het contactformulier naar de mogelijkheden of app: 06-41816010

De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en ook voor dieren.

Zelf een iTOVi kopen

Heb je zelf een praktijk, etherische olie of wil je zakelijk je business uitbreiden? (kinder) coaches en therapeuten kunnen bij begeleiding van hun cliënten door de scanner een duidelijker, onderliggende oorzaak vinden. Uiteraard kun je de iTOVi scan ook aanschaffen voor jezelf en/of je gezin. 

Bestel HIER je eigen iTOVi scan apparaat, gebruik hierbij de referral's ID: 153174