Holistic Pulsing en Feelings Massage

Deze behandeling bestaat uit 2 delen, het Holistic Pulsing en Feelings gedeelte.

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing of zacht helen is een massage waarbij het lichaam op een zachte manier ritmisch bewogen, ‘gepulst’ wordt.

In het ritme van je eigen lichaam wordt een zachte, ritmische wiegende beweging tot stand gebracht. Door de speciale techniek wordt iedere cel in het lichaam aangezet tot beweging; dit geeft een zeer ontspannend effect en bevordert het loslaten van spanningen in lichaam en geest. Blokkades worden opgeheven, je energie gaat weer stromen waardoor veel klachten verdwijnen en je een betere mentale en emotionele balans vindt.

Feeling massage

Het Feelings gedeelte wat als 2e deel volgt, zorgt ervoor dat je emoties weer in balans te komen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de Feelingkit oliën van Young  Living.

De kleding wordt bij deze hele behandeling aangehouden. Tijdens het Holistic Pulsing wordt geen olie gebruikt, de Feelingskit oliën worden  op zeer zachte wijze ingemasseerd op je buik.

Ondanks de heel zachte technieken een zeer krachtig effect heeft op je lichaam en geest. Holistic Pulsing en Feelings is voor iedereen geschikt.

Duur en kosten miv 01-01-2023

Een behandeling kost €95,-

Een massage met coaching vooraf kost €120,-

Klik hier voor eventuele vergoedingen en voor vragen of het maken van een afspraak klik je hier..