Body Mind Release

  • Je weet en begrijpt heel goed wat er niet lekker loopt, maar hoe keer je het om?

  • Blijf je in rondjes draaien maar wil je nu eens echt van je klachten af?

  • Vooral níet praten, maar in 7 weken effectief door je proces heen met een methode die je in je leven leert integreren en die je na de sessies blijvend ondersteund.

 IETS VOOR JOU?

Dan past Body Mind Release (BMR) bij jou. Het is een groeitraject dat je aangaat als je zelfstandig jouw innerlijke rust, balans, levensvreugde en energie wilt terugvinden. Na het loslaten van je innerlijke ballast ben je instaat je positieve gevoelens terug te halen en sta je weer voluit in het leven!

​Je kunt in je dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale en sociale klachten en problemen ervaren. Denk bijvoorbeeld aan: stress, burn-out, vermoeidheid, afhankelijkheidsomberheid, piekeren, angsten, kinderen met gedragsproblemen, beperkende gevoelens en gedachten, belemmerende overtuigingen, onzekerheden etc.

​Volgens wetenschappelijk onderzoek van celbioloog Bruce Lipton, wordt 95% van al onze levensklachten veroorzaakt door de ballast die we uit het verleden, veelal onbewust, meedragen. Positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, vastberadenheid, succes, geluk, positiviteit, vreugde, passie, eigenwaarde en zelfrespect kun jij zomaar verliezen. Het belemmert en bepaalt wel vaak hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Het beïnvloed direct onze keuzes, de mate van ervaring van stress en spanning, tot wie jij je aangetrokken voelt, of iets wel of niet lukt in jouw leven. Het kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt.

BMR is een bewezen effectieve methode die jou helpt met het gericht aanpakken van de  ballast van beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten. Je gaat jezelf structureel opschonen en ruimte maken om vervolgens positieve gevoelens terug te halen om zo je innerlijke rust en kracht weer terug te krijgen. Geen loze beloftes. Niet meer praten over problemen of ermee leren omgaan, maar zelfverantwoordelijkheid en doen! Loslaten begint namelijk bij bewustwording.

Hooggevoelige personen, HSP & BMR

Ik zie heel veel HSP-ers in mijn praktijk. Speciaal voor deze doelgroep heb ik nog een verdieping, de BMR Master. Dit aanvullende traject omvat 4-5 extra consulten en zal altijd pas ná het basistraject kunnen worden opgestart, gezien je de stappen van de basis nodig hebt voor deze verdieping. We kijken tijdens of na het basistraject of dit voor jou nog een mooie aanvulling is. 

Zakelijk interventie traject

Werkgevers en werknemers hebben er allemaal wel eens mee te maken; belastende privé- en werksituaties die onze fysieke en mentale veerkracht op de proef stellen. Dit kan ervoor zorgen dat je soms zelfs gedwongen wordt om een stap terug te doen, de bekende ‘rek’ is eruit.

Er zijn veel klachten te benoemen die uiteindelijk tot verzuim kunnen leiden. Denk hierbij aan stress, spanning, angsten, depressie en vermoeidheid. Allemaal factoren die ervoor zorgen dat het lastiger wordt om te concentreren, creatief of flexibel te zijn, doelen te stellen of te presteren. Veranderingen worden hierdoor moeilijker evenals belastende situaties op het werk. 

Indien je als werkgever interesse hebt in dit traject dan is een zakelijk maatwerk arrangement mogelijk om deze belastende privé- en werksituaties  relatief snel weer terug in balans te krijgen. BMR biedt dan interventies en vitaliteitstrajecten voor een snel herstel en een vlotte re-integratie (zowel spoor 1 als 2). 

Voor meer informatie bel of mail gerust!    

UWV: klik hier voor meer informatie         


Het BMR traject is ook mogelijk telefonisch of online, overleg de mogelijkheden!

Wil je zelf de regie terugnemen in je leven, zelf de verantwoordelijkheid hebben en je weer echt goed en positief voelen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

Bronvermelding: voor meer informatie over de methode of over de ontwikkelaar Hans de Waard, klik dan hier voor de website van Body Mind Release.