PI traject

PI traject: Perfect Imperfect

We leven in een maatschappij waarbij hoge verwachtingen zijn. Verwachtingen naar ons zelf maar ook naar de ander. We willen graag voldoen aan een ideaal beeld. We willen zo graag de perfecte partner, ouder, werknemer/baas zijn en eigenlijk moet er zoveel. Dit beeld hebben we zelf gecreëerd, we leven in een maatschappij waarin ” bijna” alles mogelijk is en juist daardoor creëren we ook het “moeten”.

Dit zorgt voor overvraging van ons systeem waardoor er blokkades ontstaan wat weer zorgt voor lichamelijke, emotionele, mentale en/of sociale klachten.Om aan dit beeld te blijven voldoen vragen we ontzettend veel van onszelf.  Het overvragen zorgt voor blokkades  (stress) in je systeem welke weer zorgen voor emotionele en of fysieke klachten.

Het is daarom ook niet zo vreemd dat er in deze tijd zoveel mensen “onderuit gaan”, burn-out raken, lijden aan depressie enz.  het is de orde van de dag. De grote vraag hieronder is …. Waardoor ben jij zo overvraagt? Wie ben jij? Wat zit er onder al deze laagjes van moeten en het perfect willen doen? Welke overtuigingen zitten in jou systeem waar je naar bent gaan handelen, is dat ook wie je bent en wie je wil zijn?

Het PI traject gaat met jou aan de slag!!!!

Het doel is meer bewustzijn, balans en dus vitaliteit. Dit kan alleen gerealiseerd worden wanneer je weer daadwerkelijk contact maakt met je lichaam, je weer mag en kan voelen, je bewust wordt van je blokkades, accepteer wie je bent en loslaat wat je niet meer nodig hebt.

Hierdoor maak je weer echt contact met jezelf wat kracht en levensvreugde brengt. Jezelf mogen en kunnen zijn met al je positieve kwaliteiten en het accepteren van je minder goede kwaliteiten. Mogen zijn wie je bent, zonder oordeel in volle verbinding met jezelf en de ander.

PERFECT IMPERFECT!

We werken vanuit de complementaire driehoek, waarbij lichaam, geest en emotie met elkaar verbonden zijn. Dus of je nu lichamelijke, emotionele, mentale en/of sociale klachten hebt, ergens zit er een disbalans en die gaan we samen herstellen.

Door de verschillende complementaire holistische behandelvormen vanuit de natuurgeneeskunde hoeft je hoofd nog niet te weten waar de verstoring zit. We gaan aan de slag en je zult het ervaren, niks zweverigs, niet nadenken, geen lange verhalen of loodzware sessies maar opruimen en bewust worden hoe het voor jou werkt. Daar wordt je blij van.

Duur 

We gaan samen een traject aan, dat gemiddeld 7 weken zal duren met een bewuste opbouw. Iedere sessie duurt 45-60 minuten. Kernwoorden die hierin verwerkt zijn: in het lijf, voelen, bewustzijn, acceptatie, loslaten, deblokkeren, positiviteit, balans en vitaliteit. 

Zakelijk interventie traject

Ook als je als werkgever interesse hebt in dit traject dan is een zakelijk arrangement mogelijk. Het PI traject zal dan 15 weken duren en worden aangevuld met extra behandelingen gericht op de werkvloer en contactmomenten/nazorg tussen cliënt en werkgever. Het PI Traject is mogelijk als interventie traject, bij bijvoorbeeld bij een burn-out, voor meer informatie bel of mail gerust!

Wil je zelf de regie terugnemen in je leven, zelf de verantwoordelijkheid hebben en je weer echt goed en positief voelen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.