Werkgevers en UWV

Ook de zakelijke markt, werkevers en UWV, kunnen bij Mi-Coaching terecht. Er zijn vaste trajecten, maar tevens maatwerk mogelijkheden, afhankelijk van de hulpvraag van de werknemer.

Werkgevers

Bij alle trajecten kijk ik naar de gehele persoon, zowel zakelijk als privé, maar ook intern (wie ben jij) als naar de omgeving (wat heeft je gevormd). Een persoon is namelijk een optelsom van deze diverse onderdelen. Het is belangrijk de kern voor de persoon boven water te krijgen, zoekend naar de oorzaak en niet het gevolg alleen aanpakken. Als er ergens een disbalans ontstaat heeft dit op alle deelgebieden van je leven effect. Door alle fronten aan te pakken kan er weer balans ontstaan. 

Ik werk vanuit vertrouwen en verbinding, alleen dan kan er groei plaatsvinden. Daarnaast streef ik naar duurzaamheid en vind ik het essentieel dat trajecten kortdurig zijn, zodat de persoon zo snel als mogelijk weer de regie terug krijgt van het eigen leven. Alleen zo kun je vol vertrouwen en met levensvreugde zelfstandig vooruit, maar wel met een gevulde rugzak aan tools voor de toekomst, zodat er onafhankelijkheid mag ontstaan

Er zijn verschillende mogelijkheden, klik hiervoor op onderstaande hyperlinks, dit zijn 2 trajecten die veelvuldig worden ingezet, maar er is meer mogelijk natuurlijk. Voor vragen of maatwerk, neem even contact op!

Trajecten:

 

UWV

Klik hier voor UWV