Mi olie 

Etherische olie, er is heel veel over te vertellen, maar ik wil je in het kort meenemen in het voordeel, het gebruik en de toepassing ervan. Mocht je vragen hebben, dan hoor ik het natuurlijk graag!

Het voordeel van het gebruik van esthetische oliën

Chemische producten, maar ook gedachten en gevoelens hebben invloed op je lichaam en geest en zijn hierdoor van invloed op bijvoorbeeld je immuunsysteem en hoe je je voelt! Essentiële oliën kunnen jou en je gezin hierin ondersteunen en zelfs je medicijnkastje vervangen, maar dan op een natuurlijke manier! Hoe dan?

Zo ben ik zelf mijn olie avontuur ook ooit begonnen, ik was best sceptisch, hoe kan een olie nu zoveel toevoegen, waarom zijn ze zo duur? Nu kan ik zeggen dat ik zo blij ben dat ik er ooit mee in aanraking ben gekomen, dat het egoïstisch voelt om het niet te delen! Ik gebruik ze in mijn dagelijkse gebruik voor mezelf, maar zeker ook voor mijn gezin. 

Zelf werk ik met de oliën van Young Living, zeker niet de goedkoopste oliën, maar het is een heel zuiver product zonder chemische toevoegingen en waar enorm hoge productie eisen aan worden gesteld, conform het Seed to Seal principe, wat wil zeggen dat elke processtap, van het planten van het zaadje tot het verzegelen van het flesje, wordt volledig gemonitord en gecontroleerd. Dit maakt dat het een puur en betrouwbaar product is, waar ik veilig mee kan werken. De oliën hebben tevens eens een therapeutische werking hebben, waardoor ze echt een bijdrage leveren bij mijn behandelingen en ik ze kan inzetten ter ondersteuning van zowel fysieke, mentale als emotionele klachten. 

Hoe gebruik je de olie

Je kunt de olie op verschillende manieren gebruiken, waardoor het op vele manieren toepasbaar is, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Aromatisch: door de olie in een diffuser te vernevelen 
 • Lokaal: door een olierollerfles of bijvoorbeeld een crème  te maken en het op de huid te smeren
 • Inname: via een capsule of via honing of in de thee (alleen plus-oliën zijn voor inname)

Waarvoor kun je de olie gebruiken

Een aantal mogelijkheden waarvoor je de olie ter ondersteuning voor kunt gebruiken:

 • Het immuunsysteem, een gezonde weerstand, vervanger detol 
 • Moeite met inslapen
 • Moeite met eten, ondersteuning bij spijsvertering
 • Ongelukjes tijdens het sporten of bij vallen en opstaan  
 • Emotie’s 
 • Bij seizoensgebonden kriebelneuzen
 • Prikkels : bij een onrustig hoofd (Onder- of overprikkeling) 
 • Rust en ontspanning in het lichaam, helpt bij hoofdzorgen


Mi Olie consult: klik hier

iTOVi scan: klik hier

Starterkit bestellen: klik hierLees ook hier verder voor meer informatie:

https://www.myyl.com/micoaching.nl


Of bestel zelf direct via deze link:

https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=23148657&enrollerid=17563340&isocountrycode=NL&culture=nl-NL&type=member

Membernummer Rebecca: #17563340