Lichaamsbehandelingen 

Lichaamswerk is iets wat ik later aan mijn 'pakketje' heb toegevoegd, ook door mijn eigen proces. Zelf was ik altijd een soort 'hoofd op pootjes'. Kon alles heel goed beredeneren, wist vanalles, maar kreeg mijn knop maar niet omgedraaid. Tja, dan ontstaat er een zoektocht en uiteindelijk was mijn sleutel: lichaamswerk. Als iemand me dat 10 jaar eerder had gezegd, een behandeltafel in mijn praktijk, was ondenkbaar, nu weet ik wel beter;)

Dat ik dus zelf het eea hem mogen overwinnen mag duidelijk zijn, maar nu kan ik me niet meer zonder voorstellen. Voor zowel volwassenen als kinderen is dit heel fijn. Door weer in contact te komen met je lichaam, ga je jezelf beter begrijpen. Ga je voelen, waarom je doet wat je doet, maar ook dat je lichaam een soort innerlijke compas is, die vaak (altijd?) al eerder dan je hoofd de antwoorden weet. 

Het is ook een hele fijne manier om het lichaam en het drukke hoofd weer tot rust te brengen in tijden van bijvoorbeeld drukte en stress, of dat nu op het werk of op school is. Soms moet je het 'emmertje' even legen en ontladen om de prikkels af te voeren. Deze ruimte in je systeem maken is essentieel om lekker in je vel te blijven zitten.

Er zijn verschillende manieren om contact te maken met het lichaam, bewust en onbewust, alles is goed. Ieder doet het op zijn eigen manier. Klik maar op de links hieronder om te kijken wat ik voor je kan doen en wat bij jou past. Ik zie je graag in mijn praktijk!

Behandelingen

Bij lichaamswerk wordt met energie gewerkt, als je dit de 1e keer doet, dan kan het lichaam deze energie maar beperkte tijd vasthouden. Zeker bij healing is een herhaling aan re raden, dan kan er afhankelijk van de vraag ook een persoonlijk traject bekeken worden.

Let op lichaamsbehandelingen vallen niet onder de vergoedingen